نگهداری مواد غذایی در یخچال

به گزارش وبلاگ ورزش و تندرستی، جالب است بدانید که همه مواد غذایی محیط یخچال را دوست ندارند زیرا سرما بافت و مزه آنها را تغییر می دهد و باعث خراب شدن سریع تر می شود...

نگهداری مواد غذایی در یخچال

به گزارش وبلاگ ورزش و تندرستی به نقل از هفت گنج ،یخچال وسیله ای است که از مدت های طولانی برای نگهداری بهتر و ماندگاری بیشتر مواد غذایی کاربرد داشته است. با این حال، بسیاری از افراد تصور می نمایند که یخچال بهترین مکان برای همه خوراکی هایی است که خریداری می نمایند زیرا به نظر می رسد که شرایط آن از دمای محیط مناسب تر است.

اما جالب است بدانید که همه مواد غذایی محیط یخچال را دوست ندارند زیرا سرما بافت و مزه آنها را تغییر می دهد و باعث خراب شدن سریع تر می گردد.

میوه های هسته دار

در صورتی که این میوه ها کاملا رسیده باشند باید هر چه زودتر مصرف شوند. اما اگر قرار است آنها را در یخچال بگذارید حتما باید دورتر از خوراکی های دیگر باشند. اگر هم نارس هستند نباید در محیط سرد نگهداری شوند زیرا سرما مانع از رسیدگی کامل آنها می گردد.

سیر

این خوراکی مفید اگر مدت طولانی در دمای بسیار پایین باشد طعم خود را از دست می دهد. برای حفظ سیر در بهترین حالت و مدت طولانی تر باید آن را در پاکت کاغذی در محیطی خنک و تاریک قرار دهید.

قهوه

نگهداری قهوه در یخچال تصور اشتباهی است زیرا این شرایط طعم خوشمزه و تلخ آن را تغییر می دهد. بهترین حالت نگهداری قهوه در دمای محیط است زیرا روغن های طبیعی و همچنین مقدار بالای ریز مغذی های آن حفظ می گردد.

سبزیجات معطر

رطوبت یخچال فرایند فساد سبزیجات معطر را تسریع می نماید زیرا این خوراکی ها به محیط نسبتا گرم احتیاج دارند تا ترکیبات آن به بهترین حالت حفظ شوند. بهتر است ساقه های سبزی را در یک ظرف شیشه ای و حاوی آب بگذارید و هر زمان که احتیاج دارید برگ های آن را جدا کنید.

عسل

عسل را نباید در یخچال نگه داشت زیرا باعث ایجاد شکرک می گردد. این خوراکی محیطی نسبتا گرم و ترجیحا تاریک را می پسندد.

تخم مرغ

امروزه در بیشتر کشورهای جهان، تخم مرغ به شکل صنعتی فراوری و در دمای محیط نگهداری می گردد زیرا دمای پایین تازگی آن را از بین می برد و طعم تخم مرغ را تغییر می دهد. این خوراکی در محیط خنک و خشک تا دو هفته قابلیت نگهداری دارد بدون اینکه مزه و بافت آن تغییری کند. اگر پوست آن کثیف یا ترک خورده است بهتر است در یخچال نگهداری گردد و هر چه زودتر مصرف گردد تا از فساد آن جلوگیری گردد.

روغن های گیاهی

روغن زیتون، کتان، سویا و دیگر روغن های گیاهی که به طور معمول در آشپزی استفاده می شوند تحمل دمای سرد مانند یخچال را ندارند. توصیه می گردد این روغن ها را در محیط خنک، خشک و تاریک در آشپزخانه نگهداری کرد تا ماندگاری بیشتری داشته باشند. به علاوه، بهتر است مقدار کم خریداری گردد تا همواره روغن تازه مصرف گردد.

گوجه فرنگی

زمانی که گوجه فرنگی را چندین روز در یخچال نگه می دارید، بافت، مزه و رنگ طبیعی آن تغییر می نماید. به علاوه، اگر گوجه ها سبز است زمان بیشتری برای رسیدن احتیاج دارند و این در حالی است که سرما این فرایند را به تاخیر می اندازد. برای نگهداری گوجه فرنگی در بهترین شرایط، توصیه می گردد گوجه فرنگی را در پاکت کاغذی قرار دهید. هنگامی که گوجه ها کاملا رسیده است، آنها را در کوتاه ترین زمان میل کنید تا قبل از اینکه خراب شوند از ریز مغذی های بی نظیر آن بهره برده باشید.

آووکادو

معمولا آووکادو قبل از رسش کامل چیده و به فروش می رسد. نگهداری این میوه در یخچال مانع از رسیدن آن می گردد، ترکیبات غذایی آن را کاهش می دهد و طعم آن را تغییر می دهد. برای اینکه یک آووکادو شیرین، نرم و عالی داشته باشید، بهتر است آن را در تکه ای کاغذ روزنامه بپیچید و در قسمت گرم منزل بگذارید. زمانی که با دست زدن نرمی آن را احساس کردید، زمان مصرف خواهد بود.

منبع: جام جم آنلاین

به "نگهداری مواد غذایی در یخچال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگهداری مواد غذایی در یخچال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید