7 غذای تونسی که باید امتحان کنید

    به گزارش وبلاگ ورزش و تندرستی،
  • بریک Brik

بریک یکی از غذاهای شناخته شده در تونس است. دلیل محبوبیت این غذا سادگی و خوشمزه گی آن است. در عین حال این پیش غذای خوشمزه، غذای بسیاری از تونسی هاست و سرو و پخت آن در ماه رمضان خیلی رایج است.

7 غذای تونسی که باید امتحان کنید

مواد داخلی بریک در پوسته خمیری که مانند صدف پیچیده شده، قرار می گیرند. این خمیر نازک است و نیم دایره، و با دست آشپزهای تونسی به شکل صدف مانندی مواد داخلی را دربرمی گیرد. حالا جناب سرآشپز تونسی دستش باز است تا داخل این خمیر را با مواد مختلفی پر کند. معمولا تونسی ها تخم مرغ، تن ماهی و جعفری را ترجیح می دهند. البته انواع مواد دیگر هم برای پر کرن داخل این خمیر خوشمزه وجود دارد مانند لوبیا، پنیر و....

  • کوزکوز Couscous

این غذا مانند بریک ویژه زمان خاصی نیست و اکثر مواقع در تونس می توانید آن را پیدا کنید. کوزکوز معمولا با گوشت بره پخته می گردد و سیب زمینی، کدو حلوایی و لوبیا در کنار آن قرار می گیرد. البته ادویه های مختلفی به این غذا اضافه می گردد که به سلیقه خودتان بستگی دارد. مثلا برخی این غذا را با دارچین می خورند و عده ای آن را با پودر گل محمدی دوست دارند.

  • سالاد مچویا Mechouia

نوبتی هم باشد، وقت آن است تا شما را با یک سالاد پرطرفدار تونسی آشنا کنیم که احتمالا با ذائقه ما ایرانی ها هم سازگار است. سالاد مچویا معمولا در تابستان تهیه می گردد اما در بقیه فصول هم می توانید آن را پیدا کنید. این سالاد خوشمزه از ترکیب گوجه فرنگی و فلفل قرمز تهیه می گردد. بسته به این که چقدر غذای تند دوست دارید، می توانید نسبت ترکیب فلفل را دست کاری کنید. اما یک تونسی اصیل این غذا را تند تند دوست دارد. در کنار این سالاد خوشمزه گوشت بره گریل شده سفارش دهید و از سفر خود به تونس لذت ببرید.

  • سالاد تونسی

حالا که بحث سالاد پیش آمد، نمی گردد از سالاد تونسی به سادگی گذشت. این سالاد نیمه خام است و در آن موادی مانند گوجه خرد شده، سیر و خیار را خواهید دید. برخی سرآشپزهای تونسی لوبیا، تخم مرغ و تن ماهی را هم به این سالاد اضافه می نمایند. این سالاد به طراوت شهرت دارد و در آن از مواد تازه استفاده می گردد. اغلب در سالاد تونسی از روغن زیتون و لیموی تازه استفاده می گردد.

کفتا Kefta

اگر دوستدار غذاهای گوشتی هستید، کفتا گزینه مناسبی خواهد بود. کفتا، غذایی شبیه به کتلت ما ایرانی هاست. گوشت چرخ نموده بره یا گوسفند، ماده اصلی این غذاست که با ادویه جات فراوان و سیر خرد شده مخلوط می گردد. مخلوط به دست آمده را به صورت توپ های کوچک در می آورند و در روغن سرخ می نمایند. در نهایت این غذای خوشمزه با سس گوجه فرنگی تازه و سالاد هویج سرو می گردد.

  • خوبز ملا Khobz Mella

اگر لیستی از غذاهایی داشته باشید که باید پیش از مرگ امتحان شان کنید، خوبز مِلا را یک جایی بالای لیست تان بگذارید. یکی از دلایل محبوبیت این خوردنی تونسی این است که همه نمی توانند آن را بپزند. حقیقت این است که برای پخت این نان آتش به همراه شن های داغ و سنگ احتیاج است. خمیر آماده شده را روی آتش پهن می نمایند و از این به بعد فقط منتظر برشته شدن آن باشید. نان که حسابی برشته شد، می توانید آن را با هریسا Herissa میل کنید. هریسا نوعی سس مخصوص تونسی یا مراکشی است. این سس حسابی تند است و مردم این منطقه روی پیتزا و ساندویچ های شان معمولا از آن استفاده می نمایند. ادویه داخل این سس علاوه بر فلفل قرمر، زیره و گشنیز است و البته با سیر خرد شده و نمک کامل می گردد.

  • تاجین تونسی

نقش اول را در تاجین تونسی، بروکلی و گوشت بره تازه بر عهده دارند. باقی مواد مثل تخم مرغ و گشنیز و دارچین در کنار مواد اصلی قرار می گیرند. برخی معتقدند تاجین بسیار شبیه غذای ایتالیایی فریتاتا است. اضافه کردن نان و سیب زمینی این غذا را مقوی تر می نماید. این غذا به خاطر داشتن مواد اولیه متنوع مثل گوشت، پنیر و سبزیجات بسیار مورد توجه تونسی هاست.

منبع: دالاهو

به "7 غذای تونسی که باید امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 غذای تونسی که باید امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید