آشنایی با فرایند پیوند نسوج

به گزارش وبلاگ ورزش و تندرستی، اهدای عضو در ایران که شروع شکل گیری و قانون گذاری آن به حدود 30 سال قبل بازمی شود، همیشه یکی از دغدغه های جدی وزارت بهداشت بوده است؛ عملی که به مرور زمان با فرهنگسازی مناسب توانسته باعث نجات جان بیماران نیازمند به پیوند عضو باشد.

آشنایی با فرایند پیوند نسوج

اما شاید پیوند نسوج امری کمتر شناخته شده برای مردم باشد و حتی کمتر کسی مطلع گردد که امکان اهدای نسوج از فردی که به مرگ طبیعی فوت نموده نیز وجود دارد.

دکتر ساناز دهقان - رئیس گروه پیوند و فراهم آوری اعضای وزارت بهداشت در این باره در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه فرایند پیوند نسوج از اشخاصی که به مرگ طبیعی هم فوت نموده باشند، امکان پذیر است، گفت: این نوع از برداشت نسج برای آن دسته از متوفیانی که برای تشریح به پزشکی قانونی نرفتند و نیز مسئله ای در برداشت نسوج وجود نداشته باشد، صورت می گیرد.

دهقان اضافه کرد: البته فرایند برداشت نسج با برداشت عضو تفاوت دارد؛ به این صورت که نسوج برداشت شده بعد از گذشت 6 ماه هنگامی که فرآوری های لازم بر آنها صورت گیرد، قابل استفاده هستند و مانند عضو، امکان استفاده از آنها بلافاصله پس از برداشت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در این زمینه هم باید فرهنگسازی مناسب صورت گیرد، گفت: خانواده متوفیان با تصور اینکه بدن عزیزشان متلاشی می گردد یا دیگر هیچ چیزی برای خاکسپاری باقی نمی ماند، نسبت به برداشت نسوج گارد دارند؛ در حالی که اینگونه نیست و شکل بدنی متوفی تغییری نخواهد داشت.

دهقان در انتها با بیان اینکه وزارت بهداشت مانند پیوند اعضا در زمینه پیوند نسوج ورود ننموده است، گفت: به همین دلیل ما آمار دقیقی از پیوند نسوج نداریم، اما کلیه نسوج برداشت شده لیبل هایی دارند که از تاریخ برداشت و فراوری آنها می توان به طور دقیق آگاه شد.

منبع: همشهری آنلاین

به "آشنایی با فرایند پیوند نسوج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با فرایند پیوند نسوج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید