طرز تهیه دسر نارگیل

به گزارش وبلاگ ورزش و تندرستی به نقل از ایران کوک پودر نارگیل که به اون آرد نارگیل هم گفته میشه یکی از بهترین انواع آرد های فاقد گلوتن هست که یه جایگزین خوب برای آرد گندم هم محسوب میشه. از اونجایی که پودر نارگیل سرشار از مواد مغذی هست در کاهش قند خون و کمک به هضم غذا موثره.

طرز تهیه دسر نارگیل

مواد لازم دسر نارگیل

نشاسته ذرت

4 قاشق غذاخوری

شیر

3 پیمانه

خامه صبحانه

200 گرم

شکر

1 پیمانه

پودر ژلاتین

3 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل

3 قاشق غذاخوری

وانیل

نوک قاشق چای خوری

شیر یا آب

½ پیمانه

طرز تهیه دسر وانیل

  1. برای درست کردن دسر نارگیل خوشمزه و خوش عطر، ابتدا 3 پیمانه شیر، شکر، خامه و نشاسته ذرت را در یک ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس ظرف را روی شعله ملایم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود و مواد کمی غلیظ شوند.
  2. پودر ژلاتین را با ½ پیمانه شیر یا آب مخلوط کنید. سپس به روش بن ماری یا حرارت غیر مستقیم پودر ژلاتین را به خوبی حل کنید.
  3. در این مرحله پودر ژلاتین حل شده، وانیل و پودر نارگیل را به مخلوط شیر، شکر، خامه و نشاسته ذرت که در مرحله اول درست کردید اضافه کنید و هم بزنید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید
  4. حالا قالب سیلیکونی (یا پلاستیکی) دلخواه خود را چرب کنید. سپس مواد دسر را داخل قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد. برای اینکه دسر را راحت تر از قالب جدا کنید، حدود 30 دقیقه هم قالب را در فریزیر بگذارید و سپس دسر نارگیل را از قالب خارج و با پودر نارگیل تزیین کنید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه دسر نارگیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر نارگیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید